Pugem pel carrer Roger de Llúria el modrenista català va tenir una àmplia difusió en totes les capes socials. Té moltes obres populars marcades per l'estil modernista. Arribem al carrer Aragó i trobem l'esglesia gòtica de la Concepció.







Que estava situada a la Via Laietana i la van traslladar perque havian de passar uns camions de una fabrica i no podien passar la esplesia va ser traslladada l'any 1871 pedre per pedre.


Anem pugan fins que arribem a la diagonal a on hi ha un edifici molt peculiar que es diu La Casa De Les Punxes el seu arquitecte va ser Puig i Cadafalch (1903) es diu aixi perque a dalt el terrat te moltes punxes. Ens dirigim cap a la casa del baró de quadres que ara mateix es la seu de la casa asia que serbeix per desenbolupar la relacio entre els paisos asiatics i catalunya.


Anem a la Padrera que en realitat es diu la Casa Milà i el seu arquitecte va ser Antoni Gaudi que va viure de 1852-1926. Les obres mes conegudes de Gaudi van ser la Sagrada familia, casa Batlló, la Pedrera i el Parc Güell. Les pintures de la Pedrera són colors molt clars i estan pintats com taques. Actualment de la Pedrera s'hi pot visitar els patis, les golfes i el terrat.
La diferència de la Pedrera entre les altres façanes és que no te cap linia recta i les altres son totes rectes.

Ara anem cap a la Sagrada Família que és la obra més important de Gaudí.

1 comentaris:

  1. Has de repasar les faltes d'ortografia.

    Esperanza

Publica un comentari a l'entrada

Copyright © 2010 Crèdit 2010-g10 All Rights Reserved.
Website powered by Blogger and Trily Blogger theme designed by TopTut.com & Converted by Ritesh Sanap.