Tot seguit anem a Portaferrisa a on hi ha un mosaic de la nostre formosa vila i ens i farem una fotografia. Estem pel tram de la rambla de les Flors en tots els quioscs es venen flors.


Mosaic.

Ara enem al Palau de la Virreina aquest palau va ser construit al segle 18(xvlll). Per un encarrec del virrei de Perú per regalar-li a la seva esposa. En el pati interior hi han uns gegants que representen al Virrei la Virreina una aguila i dos personatges més.

Gegants.

Ara baixem una mica més i anem a parar a la Boqueria que es un edifici amb moltes parades cobertes i té 2.583 metres quadrats farem fotos a las parades més boniques de la Boqueria i anirem a buscar el bar Pinocho que es on es va servir el primer "Bibero"un bibero es un café amb llet condensada.
Tenda de la boqueria.

Bar Pinotxo.

Cuan sortim de la Boqueria trobem un mosaic al terra de la rambla de Joan Miró que rep el nom de Pla de l'Os, hi ha un drac com escultura a l'edificació mes bella.
Baixem una mica mes i anem a parar al Liceu la seva funció es fer obres de música com opera, va ser construit el 1845 hi ha fet operas molt importans i conegudes tambe a representat ballet.
Pasem per la Plaça Reial i mirem uns fanals amb forma molt estranya que els va dissenyar Antoni Gaudi. Hi ha una font amb tres figures que representen tres germanes de la mitologia grecoromana que es deien las Meninas, que el va pintar un gran pinto espanyol que es deia Diego Velázquez.
Font de las Meninas.

1 comentaris:

  1. Pau, no pots girar l'ultima fotografia perque es pugui veure millor?

    Esperanza

Publica un comentari a l'entrada

Copyright © 2010 Crèdit 2010-g10 All Rights Reserved.
Website powered by Blogger and Trily Blogger theme designed by TopTut.com & Converted by Ritesh Sanap.